Slik sletter du deg fra Biip.no


Biip.no er et av Norges største nettsamfunn, med over 400 000 brukere. Biip.no retter seg mot ungdom mellom 15 og 19 år.

Dette er en veiledning for å slette en profil hos Biip.no

Dersom du har en profil hos Biip.no som du ønsker å slette må du gjøre følgende:

  1. Logg deg inn med profilen du vil slette.
  2. Gå til nederste del av nettsiden og klikk på “kundeservice”.
  3. Klikk på “Jeg vil endre noe”.
  4. Klikk på “Jeg ønsker å melde meg ut”.
  5. Velg “Andre grunner” og spesifiser.
  6. Fyll inn passord, bekreft at du vil avslutte medlemsskap og klikk “Slett mitt medlemsskap”

Profilen din skal da være slettet.

Dersom du ikke har tilgang til profilen og har mistet tilgang til både registrert epostadresse og mobilnummer så må du kontakte Biip.no direkte for å få hjelp. Det er da ditt ansvar å kunne bevise at profilen det gjelder faktisk er din.

Slette annet innhold

Biip gir deg mulighet til å slette innhold du selv legger ut eller som andre legger inn i forbindelse med din profil. Som for eksempel kommentarer på bilder. For å slette dine egne bilder må du gå inn i bildeoversikt og så klikke deg inn i album. Under bildene står det da en lenke du kan trykke på for sletting. På samme måte kan du også slette kommentarer eller annet innhold du legger ut.

Hvem ser profilen din?

Et viktig aspekt med Biip er å huske at i utgangspunktet kan hele verden se profilen din. Det kan de til og med uten å være medlem av Biip selv. Det er derfor viktig at du stiller inn hvem du vil skal kunne se din profil og ditt innhold. Det gjør du på følgende måte:

  1. Logg deg inn på din profil.
  2. Klikk på brukernavnet ditt øverst til høyre og velg “Endre innstillinger”.
  3. Klikk “Innstillinger”
  4. På siden som dukker opp kan du stille inn diverse. Rull deg ned til du finner “Personvernsinnstillinger” – “Vis/skjul din profil”. Velg det alternativet som passer deg best.

Hvordan sletter jeg andres innhold på Biip?

Det er ikke mulig å slette andres innhold hos Biip. Det er heller ingen egen rapporteringsfunksjon ved krenkende bilder eller lignende. Om du finner noe du mener krenker ditt privatliv hos Biip må du melde direkte ifra til brukeren som har lagt det ut. Om det ikke hjelper kan du så kontakte Biip direkte på kontaktskjema du finner her:

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.