Slett deg fra Vine


Vine er en tjeneste eid av Twitter som lar deg dele korte videosnutter.

Fra og med 2019 er ikke hele Vine-arkivet LENGER tilgjengelig. Innhold som er igjen på Vine kan bare lokaliseres ved å bruke den unike URL-en til Vine-kontoen, eller Tweet URL hvis Vine ble delt til Twitter, hvis den ikke har blitt slettet eller fjernet.

 

Vine har fjernet muligheten til å logge på kontoen din. Hvis du ønsker å slette Vine-kontoen din, kan du gi dem en beskjed ved å sende de en e-post på vinehelp@twitter.com med en lenke til Vine-profilsiden (dvs. https://vine.co/MyUserName).

 

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.