Slett deg fra Google+


Kontaktinformasjon:

Det er ikke mulig å kontakte Google direkte. Google har et kontor i Norge, men de retter seg mot salg av annonsetjenester og kan ikke hjelpe med brukerstøttespørsmål.

Slik går du frem for å slette en Google+ konto

Google+ er Googles sosiale nettsamfunn som ble lansert i 2011.

Før du begynner er det viktig å være klar over følgende:

  • Ingen bilder fra Google -kontoen din blir slettet ved å følge fremgangsmåten nedenfor. Bilder kan du bare fjernes direkte fra Picasa Nettalbum (gå her).
  • Forbindelsene til tjenester fra tredjepartsleverandører blir heller ikke påvirket. Du administrerer dem ved å gå til innstillinger for tilknyttede kontoer (gå her).
  • Nettpratkameratene dine i Google Talk og Gmail blir ikke slettet.

Dersom du vil slette hele Google-kontoen kan du gå inn på denne lenken.

Slik går du frem:

Steg 1

Logg deg inn på Google via denne innloggingssiden.

Steg 2

Gå til «Kontoinnstillinger» som du finner i nedtrekksmenyen oppe i høyre hjørne.

Steg 3

Trykk på lenken «Slett profil og fjern tilhørende sosiale funksjoner».

Steg 4

Kryss av for «Slett Google+ -innhold» og kryss av for boksen «Obligatorisk».

Steg 5

Trykk «Fjern de valgte tjenestene».

Har du glemt brukernavn eller passord?

Dersom du glemt brukernavnet eller passord til Google+ kan du bestille nytt fra denne siden.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.