Slik sletter du deg fra Kiwi – Q&A


Kontaktinformasjon:

Obs: Flere har opplevd at det ikke er mulig å nå frem til noen på team@kiwi.qa. Vi anbefaler derfor å prøve kontaktsiden eller support@kiwi.qa istedenfor.

Kiwi er en populær tjeneste hvor man stiller andre brukere spørsmål.

Dette er en veiledning for å slette en brukerkonto hos Kiwi.

Kiwi – Q&A blir av de fleste brukt i form av mobil-appen. Dersom du ønsker å vite hvordan du sletter deg i nettleserversjonen, finner du en veiledning for det lenger ned. Nederst finner du en forklaring på hvordan du går frem hvis du ikke husker passordet ditt.

Slett deg i mobil-appen

 1. Åpne Kiwi-appen, og trykk på innstillinger-knappen
  kiwiqa_mobil_1
 2. Trykk på “Settings”
  kiwiqa_mobil_2
 3. Ble helt ned til bunnen av siden med innstillingene, og trykk på “Delete Account”
  kiwiqa_mobil_3
 4. Dette vil åpne nettleseren på mobilen din. Du vil bli vist en innloggingsside for Kiwi. Logg inn med Facebook hvis det er det du har pleid å gjøre, eller fyll inn brukernavn eller epostadresse og passord, og trykk “Logg inn”.
  kiwiqa_mobil_4
 5. Trykk “Ja” når du får spørsmål om du vil slette brukerkontoen
  kiwiqa_mobil_5
 6. Gratulerer, du har nå slettet brukerkontoen din hos Kiwi – Q&A. Du vil få en bekreftelse på at slettingen er blitt igangsatt når du er ferdig.
  kiwiqa_mobil_6

Slett deg i nettleseren

 1. Gå til https://kiwi.qa/ og logg inn.
 2. Når du kommer inn på profilen din, kan du trykke på det lille grå tannhjulet til høyre for profilbildet ditt.
  kiwiqa_1
 3. Bla helt ned til bunnen av innstillinger-siden, og trykk på “Delete Account”.
  kiwiqa_2
 4. For å få tilgang til slettemuligheten må du logge inn en gang til. Logg inn med Facebook hvis det er det du har pleid å gjøre, eller fyll inn brukernavn og passord, og trykk “Log In”.
  kiwiqa_3
 5. Bekreft slettingen ved å trykke “Yes”.
  kiwiqa_4
 6. Gratulerer, du har nå slettet din brukerkonto. Bekreftelse på at sletting gjennomføres blir vist på denne måten:
  kiwiqa_5

Glemt passordet til din Kiwi bruker?

Dersom du har glemt brukernavnet eller passordet til din Kiwi-brukerkonto kan du likevel få tilbake tilgang, men det forutsetter at du har tilgang på e-postadressen som du registrerte Kiwi-brukerkontoen med.

For å be om tilbakestilling av passord kan du begynne med å gå til denne siden: https://kiwi.qa/registration/forgot. Fyll så inn enten e-postadressen eller brukernavnet, og trykk “Send gjenopprettings-e-post”. Dersom du har skrevet inn riktig e-postadresse får du se en bekreftelse på at en e-post er blitt sendt.

Du vil etter en liten stund få en e-post fra Kiwi, med en link til en side hvor du kan fylle inn et nytt passord for din Kiwi-brukerkonto.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.