Slett deg fra LinkedIn


Nettsamfunn med profiler hvor en presenterer arbeidserfaring, utdanning og egenskaper. Mest brukt for presentering ved jobbsøking.

Slik sletter du deg fra LinkedIn:

  1. Logg inn på profilen din.
  2. Gå til slette siden.
  3. Klikk Close account
  4. Velg avslutningsgrunn (t.d. «Other») og trykk «Continue».
  5. Trykk «Continue».

Du får bekreftelse på at kontoen din er slettet, samt hvor lenge den vil være synlig før slettingen trer i kraft.

Har du ikke tilgang til mailen?

Flere har kontaktet Slettmeg.no for å spørre hvordan en kan få slettet LinkedIn-profiler som en ikke lenger har brukernavn eller passord til. På denne siden finner du nettsidens eget svar på akkurat det spørsmålet.

Glemt passord?

Ved å klikke på “Glemt passordet”, får du tilsendt nytt passord til den registrerte e-postadressen.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.