Slett deg fra NordicFace


Slik går du fram for å slette deg fra NordicFace

Vær oppmerksom på at du må være logget inn for å få slettet deg. Dersom du har glemt passordet ditt, har vi en egen veiledning for det på denne siden. Du kan trykke her for å lese den, eller bla ned på denne siden til seksjonen med navn “Glemt passord?”.

Slik går du frem

Steg 1

Logg deg inn, og trykk på “Din profil”.
nordicface_1

Steg 2

Trykk der det står “Avslutt mitt medlemskap hos NordicFace”.
nordicface_2

Steg 3

Trykk på knappen der det står “Slett min konto”.
nordicface_3

Steg 4

Du vil se en bekreftelse på at kontoen blir slettet lik den som er markert i rødt nedenunder:
nordicface_4

Gratulerer, din profil på NordicFace er nå slettet!

Glemt passord?

Hvis du har glemt passordet ditt kan du fremdeles få tilbake tilgang. Det eneste som kreves er at du husker brukernavnet ditt, og at du har tilgang på e-postkontoen din.

For å begynne, går du til denne siden: http://www.nordicface.com/?p=glemt_passord

Fyll inn brukernavnet ditt i feltet, slik det er vist under, og trykk “Send passord”.

nordicface_glemtpassord

Du vil så motta en e-post fra NordicFace med instruksjoner som hjelper deg videre.

Dersom du har glemt brukernavnet ditt, eller ikke har tilgang på e-postkontoen din, kan du sende en henvendelse til kundeservicen til NordicFace. Det gjør du fra denne siden: http://www.nordicface.com/?p=kontaktoss