Slett deg fra Twitter


Kontaktinformasjon:

Twitter har ingen generell support på telefon eller e-post. Benytt isteden fremgangsmåtene beskrevet på hjelpesidene deres.

Nettside hvor en kan opprette profil og dele meldinger på maks 140 tegn med resten av verden.

Slik går du frem for å slette Twitter-kontoen din.

Dersom du ønsker å slette din Twitter-konto helt er det fullt mulig via innstillingene hos Twitter. Merk at det er ikke mulig å slette kontoen din fra en mobiltelefon eller et nettbrett, men du trenger en «ordentlig» datamaskin.

For å slette kontoen din følger du disse enkle instruksene:

  1. Logg deg inn på twitter.com.
  2. Fra forsiden trykker du på tannhjulet i menyen helt øverst på siden. Velg deretter Innstillinger:
  3. Inne på innstillinger må du gå helt nederst på siden hvor du finner en liten lenke med navn Deaktiver kontoen min:
  4. Les alt på neste side, og følg instruksene for å bekrefte slettingen.

Etter å ha bekreftet dette vil kontoen din bli lagt til sletting. Du har 30 dager på deg til å angre, som innebærer at hvis du logger inn innen 30 dager blir slettingen avbrutt. Etter 30 dager vil alt innhold knyttet til kontoen din, inkludert selve kontoen, slettes uten mulighet til å bli gjenopprettet.

Det er viktig å merke seg at informasjon som har blitt lagret av Google tidligere fortsatt vil kunne dukke opp ved Google-søk. Neste gang Google søker gjennom sidene vil dette bli oppdatert, men det kan ta en stund.

Videoveiledning

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.