Slett deg fra Vine


Vine er en tjeneste eid av Twitter som lar deg dele korte videosnutter.

Hvis du har versjon 1.4.4 eller nyere av Vine-appen kan du deaktivere kontoen din direkte fra appen.

Hvis du har en iPhone, iPad eller iPhone

  1. Gå til profilen din og trykk på «Innstillinger».
  2. Trykk på «Innholdet ditt».
  3. Helt nederst på siden trykker du på «Deaktiver konto».
  4. Bekreft deaktiveringen.

Hvis du har en Android-enhet

  1. Gå til «Innstillinger».
  2. Scroll helt til bunnen av siden og trykk på «Deaktiver konto».
  3. Bekreft deaktiveringen.

Profilen og alt innholdet ditt blir skjult kort tid etter at du har deaktivert profilen. Hvis du angrer på at du deaktiverte den kan du logge inn på profilen din innen 30 dager. Etter 30 dager blir profilen, inkludert innholdet, slettet for godt.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.