Slik sletter du deg fra Naughtybook


Vil du slette deg fra datingsiden Naughtybook? Les denne veiledningen.

Det forutsettes at du kan logge inn på profilen du vil slette. Om du ikke kan det, gå til denne siden for å tilbakestille passordet ditt, eller ta kontakt med Naughtybook for mer hjelp.

Steg 1

Logg deg inn på naughtybook.no.

Steg 2

Gå til kontoinnstillingene: https://www.naughtybook.no/bearbeid-profil-privat.htm

Steg 3

Bla ned til bunnen av siden, og trykk på Klikk her for å slette din profil.

Steg 4

Dette vil åpne en liten boks. Her taster du inn e-postadressen du er registrert med, og passordet ditt, og trykker så på Slett profil

Om du er usikker på e-postadressen eller passordet, se informasjonsboksen øverst i veiledningen.

Det vil så dukke opp en boks som bekrefter at profilen din er slettet.