Slik sletter du gamle Facebook-kontoer


Kontaktinformasjon:

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon.

Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.

Gamle Facebook-kontoer du ikke får logget inn på kan slettes med denne metoden.

Ved å rapportere den gamle kontoen din vil du få valget mellom å gjenopprette tilgangen til den, eller slette den helt.

Før du begynner: For at Facebook skal godkjenne rapporteringen, må de kunne se at begge profilene tilhører deg. Med andre ord må begge profilene ha navnet ditt, et bilde av deg som profilbildet (det er ikke nødvendig med nøyaktig samme bilde), og noe relevant basisinformasjon. Facebook må også kunne se at den gamle profilen ikke har vært brukt på en stund.
  1. Finn frem den gamle kontoen din, og gå til tidslinjen.
  2. Trykk på de tre prikkene på høyre side av forsidebildet, og velg Rapporter:
    facebook_gammel_slett_1
  3. Velg “Gjenopprette eller stenge denne kontoen”
    facebook_gammel_slett_2
  4. Velg hvorvidt du vil gjenopprette tilgangen til den gamle kontoen, eller slette den:
    facebook_gammel_slett_3
  5. Send inn rapporten og vent på svar.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.