Om oss


Slettmeg.no er en gratis råd– og veiledningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett.

Dersom du trenger hjelp kan du kontakte oss enten på telefon, e-post, kontaktskjema eller på sosiale medier. Blant våre veiledninger vil du også finne nyttig informasjon om hvordan du kan gå frem for å få slettet opplysninger.

Vår primæroppgave er å svare på e-post og telefoner og ikke minst ha god oversikt over hjelpesidene til de ulike nettsidene, og utarbeide veiledninger/henvisninger for å få løst ulike problemer. Nye nettsider og tjenester publiseres stadig, noe som fører til nye problemstillinger, derfor setter vi pris på å bli kontaktet når du møter utfordringer i forbindelser med ulike nettsteder.

Vår tjeneste har ikke mandat til å kreve sletting, men hjelper deg ved å gi råd om hvordan man kan få fjernet informasjon fra nettet. Vi kjenner de kanaler og metoder som kan benyttes for å gjøre dette. Vi kan også bistå med teknisk hjelp og gi råd om hvordan en best bør gå frem for å få fjernet opplysningene.

Slettmeg.no er en av tjenestene som leveres av Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), en uavhengig ideell organisasjon.

Informasjon om ditt personvern ved bruk av Slettmeg.no her: Personvern