Hvordan bruke Messenger uten en Facebook-konto

Tidligere krevde Meta at Messenger-kontoen din var tilknyttet Facebook-kontoen din. Har du da hatt et ønske om å ikke bruke Facebook, men fortsette med Messenger, har du blitt anbefalt å deaktivere Facebook-kontoen din. Nå er det mulig å splitte Messenger og Facebook slik at du også står fritt til å slette Facebook-kontoen din helt. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du går frem.

Slik sletter du kontoen din på Pinterest

Mange opplever at innhold fra en Instagram-konto plutselig har kopiert seg over til en generert konto på Pinterest. Dette er fordi man har godtatt at informasjonen man har lagt inn på Instagram kan deles med tredjeparter, slik som Pinterest. Denne veiledningen tar for seg hvordan man sletter seg fra Pinterest - enten om kontoen ble automatisk generert eller om man faktisk har opprettet den selv.

Slik begrenser du innsyn til profilen din på Facebook

Av og til kan det være lurt å gjøre endringer i personvernsinnstillingene på Facebook-profilen sin. Dette gjelder spesielt om man får mye uønsket kontakt eller oppmerksomhet. I denne veiledningen viser vi deg hvordan man begrenser innsyn til profilen så mye som mulig for alle andre enn Facebook-vennene dine.

Slik tilbakestiller du passord

Det er menneskelig å glemme passordet sitt. Kanskje det er lenge siden man var innom en side og har helt glemt hva man satt som passord? I denne veiledningen skal vi vise fremgangsmåten for å tilbakestille passord.

Slik sletter du din Samsung-konto

Enten du har planer om å lage en ny bruker, eller bare vil fjerne informasjonen, er det relativt enkelt å slette kontoen. Merk at slettingen er permanent, og det er ikke mulig å senere gjenopprette kontoen.