Om oss


Slettmeg.no er en gratis råd– og veiledningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett.

Dersom du trenger hjelp kan du kontakte oss enten på telefon, e-post, kontaktskjema eller på sosiale medier. Blant våre veiledninger vil du også finne nyttig informasjon om hvordan du kan gå frem for å få slettet opplysninger.

Vår primæroppgave er å svare på e-post og telefoner og ikke minst ha god oversikt over hjelpesidene til de ulike nettsidene, og utarbeide veiledninger/henvisninger for å få løst ulike problemer. Nye nettsider og tjenester publiseres stadig, noe som fører til nye problemstillinger, derfor setter vi pris på å bli kontaktet når du møter utfordringer i forbindelser med ulike nettsteder.

Vår tjeneste har ikke mandat til å kreve sletting, men hjelper deg ved å gi råd om hvordan man kan få fjernet informasjon fra nettet. Vi kjenner de kanaler og metoder som kan benyttes for å gjøre dette. Vi kan også bistå med teknisk hjelp og gi råd om hvordan en best bør gå frem for å få fjernet opplysningene.

Slettmeg.no er en av tjenestene som leveres av Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), en uavhengig ideell organisasjon.

Her finner du informasjon om ditt personvern ved bruk av Slettmeg.no.

An English version of this page can be found here.