Slett deg fra Blogger.com


Også kjent som: blogspot
Blogger, tidligere kjent som Blogspot, er Googles gratis bloggtjeneste.

Slik går du frem for å slette din profil fra blogger.com

Før du begynner: Det forutsettes at du har får logget inn på profilen du vil slette. Om du ikke kan det, følg fremgangsmåten under Jeg får ikke logget meg inn på bloggen jeg vil slette

Veiledning for PC/nettleser

 1. Klikk her for å logge inn på bloggen din.
 2. På venstre side av nettsiden, klikk på innstillinger og velg annet.
 3. Midt på siden vil du finne overskriften “Slett bloggen”, klikk på Slett blogg.
 4. Klikk på Slett for godt.
 5. Klikk på slett denne bloggen i menyen som dukker opp.
 6. Bloggen din vil nå bli slettet etter 90 dager, og du kan angre slettingen fram til fristen går ut ved å trykke på “ANGRE SLETTINGEN”. For å slette bloggen med en gang klikk på SLETT FOR GODT.
 7. Gratulerer! Nå har bloggen din blitt  permanent slettet.

Har du glemt epost-adressen eller passord ditt kan du få hjelp under innloggingsprosessen til Google.

 1. Åpne innloggingssiden
 2. Hvis du har glemt epost adressen din, klikk på “har du glemt epost-adressen din?”, og følg stegene som dukker opp. Her vil du få hjelp til å finne igjen epost-adressen som ble brukt.
 3. Fyll inn epost-adressen din og klikk på neste
 4. Klikk på “har du glemt passordet?”.
 5. Du vil nå bli veiledet gjennom prosessen for å lage et nytt passsord. Dersom du har registrert en gjenoppretnings epost-adresse eller telefonnummer vil du motta en link på en av disse. Denne linken kan du bruke til å lage et nytt passord.
 6. Når du har fått tilbake tilgangen til kontoen kan du følge stegene under “Jeg får logget meg inn på bloggen jeg vil slette”, for å slette bloggen din.

Dersom du ikke kommer noen vei med stegene over har Google et skjema som kan brukes for å be om at bloggen skal bli slettet. Dette skjemaet skal benyttes kontogjenopprettningsstegene som er beskrevet over. Dette skjemat finner du ved å klikke her.