Slik kan du slette deg fra Flirtfair


Dette er en veiledning for å slette en brukerkonto hos Flirtfair.

Denne veiledningen forklarer hvordan du går frem for å slette din brukerkonto hos Flirtfair.

Slik gjør du:

Steg 1

Gå inn på www.flirtfair.no, og logg deg inn.

Steg 2

Bla deg helt ned til bunnen av siden og klikk på “HJELP”.

Steg 3

Klikk på “MIN PROFIL”

Steg 4

Klikk deretter på “Hvordan kan jeg slette profilen min?” til høyre for “MIN PROFIL” og trykk på “Klikk her!” slik vist på bildet under.

Steg 5

En boks med teksten vil dukke opp: “Vil du virkelig slette profilen din”. Etter å ha huket av for  “Jeg er ikke en robot” klikker du på “SLETT”.

Gratulerer! Din profil hos Flirtfair er nå slettet.

Glemt passordet?

Dersom du har glemt passordet du bruker for å logge deg inn på Flirtfair, så kan du få tilbakestilt det ved å gjøre følgende:

   1. Gå til http://www.flirtfair.no/login.htm
   2. Fyll inn epostadressen din eller brukernavnet ditt i feltet merket “Glemt passordet? Vi sender deg gjerne et nytt passord”
   3. Trykk “Send”
   4. Du vil så motta en epost fra Flirtfair med instruksjoner for hvordan du går frem for å få nytt passord.

Merk: Dette vil bare fungere hvis du har tilgang på epostadressen som er registrert med Flirtfair-profilen din.

Mottar du ikke eposten? Sjekk spamfilteret ditt.

Betalt medlemskap

I følge vilkårene må oppsigelse foregå skriftlig.

   1. En bruker har når som helst rett til å avregistrere den avgiftsfrie profilen uten forklaring, per e-post eller via et formular på nettsiden. Avtaleforholdet som er inngått avsluttes når avregistrering er mottatt. Dette gjelder imidlertid ikke for eventuelle inngåtte betalingsbelagte tjenester som må sies opp separat.
   2. Brukere kan når som helst under den avtalte oppsigelsestiden si opp en betalingsbelagt tjeneste som brukeren har inngått.

Oppsigelsen skal være i skriftlig form. Den kan sendes per e-post, eller gjøres ved å fylle ut et formular på nettsiden. For at identifiseringen skal være utvetydig må oppsigelsen inneholde følgende informasjon; brukernavn og e-postadresse.

Om ikke annet er oppgitt på Nettsiden kan betalingsbelagte medlemskap som har en løpetid på en måned eller lenger sies opp frem til 10 dager innen avtalens løpetid går ut. For prøvemedlemskap med en løpetid på mindre enn en måned kan oppsigelse skje frem til 24 timer før prøvetiden går ut.

Kontaktinformasjon finner du på nettsiden, http://www.flirtfair.no/kontaktskjema.htm

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.