Slett deg fra Match.com


Datingnettsted. Her oppretter brukere over 18 år profiler med bilder og personlig info. En kan og legge ut info om hvem en vil ha kontakt med.

For å slette en profil fra Match.com må man gjennom intet mindre enn 7 steg, noe som kan være krevende for selv den mest kompetente datanerden. Vi har derfor laget denne illustrerte veiledningen for å gjøre prosessen litt enklere.

Obs: Denne veiledningen er beregnet på nettleserversjonen av Match for PC/Mac. Sletting skal være mulig på mobilen, men vi har erfart at fremgangsmåten i denne veiledningen da muligens ikke vil fungere. Vi anbefaler at du prøver på en PC eller en Mac om du opplever problemer med den beskrevne fremgangsmåten.

Det første du må gjøre er å logge deg inn på profilen din. Hvis du ikke husker passordet ditt følger du instruksene litt lenger ned i denne veiledningen, under punktet «Har du glemt passordet?».

Hvis du er betalende medlem

Hvis du er betalende medlem må du avslutte abonnementet før du kan slette profilen din. Den automatiske fornyelsen av abonnementet må avsluttes enten minst 48 timer før det fornyes på nytt, eller minst 24 timer etter at det har blitt fornyet. For å avslutte følger du denne enkle veiledningen:

Du avbryter den automatiske fornyelsen av abonnementet ved å følge instruksjonene på siden «Forvalte abonnementet mitt». Lenken dit finner du på siden «Min konto» som du finner på menyen ved å klikke på din avatar/profilbilde øverst til høyre i hovedmenyen på hver side. Hvordan du kommer inn på “Min konto” er også forklart i de 2 første stegene i veiledningen under.

Oppstår det problemer anbefaler vi at du kontakter Match direkte.

Slik går du frem

 1. Trykk på avataren/profil bildet ditt.
  Slett Match - Steg 1
 2. Det vil nå åpnes en liten meny under profil bilde ditt. Klikk på “Min konto” som vist på bildet under.
  Slett Match - Steg 2
 3. Du kommer nå til en litt uoversiktlig side med mange valg. Nederst til venstre finner du valget «Slett kontoen min». Klikk på den.
  Slett Match - Steg 3
 4. Det vil nå dukke opp en boks midt på siden. Nederst i boksen står det “For å slette profilen kan du Klikke her”. Klikk der.
  Slett Match - Steg 4
 5. På siden du nå kommer til må du skrive inn e-postadressen og passordet ditt. Trykk deretter på den grønne knappen merket «BEKREFT»:
  Slett Match - Steg 5
 6.  Trykk på den teksten «slett profilen min» nederst i boksen:
  Slett Match - Steg 6
 7. Du er nå forhåpentligvis på trinn tre av tre. Klikk på den grønne knappen “BEKREFT” for å permanent slette profilen din.
  Slett Match - Steg 7

Hvis alt går etter planen blir du nå logget ut. Gratulerer, du har nå slettet profilen din fra Match.com!

Hva om jeg ikke får logget inn?

 1. Trykk på den grønne Logg inn knappen øverst til høyre.
  reset - Steg 1
 2. Midt på siden vil det komme opp en boks. Klikk på teksten “Har du glemt passord?”.
  reset - Steg 2
 3. Skriv inn epost adressen du registrerte deg, og klikk på “FORTSETT”.
  reset - Steg 3
 4. Du vil nå motta en epost med instrukser for å lage et nytt passord. Følg instruksene i epost meldingen.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.