Slett din Microsoft-konto


Slik går du frem for å slette en Microsoft-konto, som inkluderer en e-postkonto av typen Hotmail, Live eller Outlook, og Skype.

 1. Gå til https://account.live.com/closeaccount.aspx, logg deg inn dersom du blir bedt om det.
 2. Du vil bli presentert med en lengre tekst lik den under, vi anbefaler at du leser hele. Trykk så Neste når du vil fortsette.
  microsoft_slette_1
 3. Du vil nå få se en liste med avkrysningsbokser som må hukes av for å bekrefte at du er klar over at du vil miste tilgang til de tilhørende produktene som etter slettingen. Du er nødt til å krysse av i samtlige for å få lov til å fortsette.
  microsoft_slette_3
 4. Under listen må du også velge en grunn til at du vil slette kontoen. Om du ikke finner noe passende valg, velg Årsaken min står ikke oppført. Klikk deg videre når du har valgt.
  microsoft_slette_4
 5. På dette siste steget vil du få se en bekreftelse på at slettingen vil bli gjennomført, slik vist under. Om du har registrert en alternativ e-postadresse, og/eller et telefonnummer, vil du også motta en bekreftelse på e-post og SMS.
  microsoft_slette_5

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.