Slik sletter du kontoen din på Pinterest


Mange opplever at innhold fra en Instagram-konto plutselig har kopiert seg over til en generert konto på Pinterest. Dette er fordi man har godtatt at informasjonen man har lagt inn på Instagram kan deles med tredjeparter, slik som Pinterest. Denne veiledningen tar for seg hvordan man sletter seg fra Pinterest - enten om kontoen ble automatisk generert eller om man faktisk har opprettet den selv.

Steg 1

Trykk på denne lenken for å komme til kontaktskjemaet: https://help.pinterest.com/nb/contact

Steg 2

Deretter trykker du på “

 

Steg 3

Så fyller man ut for- og etternavn, det brukernavnet man tror man har (det er ok å gjette) og hvilken epostadresse kontoen er registrert på. Om man ikke har tilgang til denne epostadressen lenger, huker man av No til spørsmålet “Do you have access to this email?”. Da vil man måtte oppgi en annen epostadresse som Pinterest kan nå deg på. Husk at Pinterest-kontoen og Instagram-kontoen er linket sammen, slik at det er de samme opplysningene som gjelder.

Steg 4

På neste side må du skrive en liten forklaring på problemet. Her benytter vi oss enkelt og greit bare av retten til sletting, man trenger ikke å forklare ytterligere hvorfor. Det er lurt å skrive på engelsk da brukerstøtte ikke er på norsk.

Steg 5

Klikk deg så videre gjennom de alternativene som dukker opp:

Steg 6

Legg ved relevante skjermbilder om ønskelig og trykk Continue. Det vil så komme opp et sammendrag av henvendelsen, gjør endringer hvis nødvendig og trykk Submit. Du vil så motta en epost hvor du må verifisere at du er kontoeier. Denne må bare besvares slik at brukerstøtte vet at henvendelsen er ekte. Du vil snart bli kontaktet av dem!


Trykk på denne lenken for å komme til Pinterest sin egen veiledning for sletting: https://help.pinterest.com/nb/article/deactivate-or-close-your-account

For permanent sletting av kontoen følger du stegene under “Avslutt kontoen”.

Merk at det forutsettes at du allerede er pålogget Pinterest-kontoen når du benytter deg av denne metoden.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.