Slett deg fra Badoo


Badoo er et sosialt nettverk med fokus på dating. Tjenesten ble lansert i 2006 og er en av de mest populære.

Som med de fleste andre datingsider er det en enkel sak å slette Badoo-profilen din så lenge du husker e-postadressen og passordet ditt.

Det første du må gjøre er å logge deg inn på profilen din. Gå til https://badoo.com/signin og følg instruksene.

Slik går du frem

  1. Trykk på navnet ditt under Badoo-logoen oppe i venstre hjørne.
    badoo_slette_1
  2. Trykk på tannhjulet som befinner seg i øvre høyre del av siden.
    badoo_slette_2
  3. Du vil komme inn på en side med flere innstillinger. Bla deg ned til bunnen av siden, og trykk på “Slett konto”.
    badoo_slette_3
  4. En liten boks vil åpne seg. Velg “Slett kontoen din” i listen, og trykk på “Fortsett” under den blå knappen.
    badoo_slette_4
  5. Trykk på “Slett kontoen din” under den blå knappen.
    badoo_slette_5
  6. Velg “Annet” i listen med alternativer, skriv noe (hva som helst) i tekstfeltet, og trykk på “Fortsett” under den blå knappen.
    badoo_slette_6
  7. Bekreft ved å skrive inn passordet ditt, og trykk så på “Slett kontoen din” under den blå knappen.
    badoo_slette_7
  8. Om alt har gått riktig for seg, vil du få opp denne bekreftelsesboksen til slutt:
    badoo_slette_8

Gratulerer, profilen din har nå blitt slettet!

Hva om jeg har glemt passordet mitt?

Dersom du ikke husker passordet til Badoo-profilen din kan du be om et nytt ved å skrive inn e-postadressen din på denne siden: https://badoo.com/forgot/. Dersom du ikke mottar ny e-post er det lurt å sjekke spamfilteret til e-posten din (ofte havner slike e-poster der).

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.