Slett deg fra Bloglovin


Bloglovin er en nettjeneste som gir medlemmene mulighet til å følge favorittbloggene fra en og samme side.

Slik går du frem for å slette konto på Bloglovin.

OBS! Det er ikke mulig å slette en blogg fra Bloglovin – kun konto/profil!

Steg 1

Gå til http://www.bloglovin.com/en/login og logg deg inn med brukee-postadresse og passord.

Steg 2

Klikk på menyvalet ‘Account’og deretter ‘Settings’ (eller tilsvarende for ditt valgte språk)

Steg 3

Klikk ‘Remove account’ nederst for å slette profil.

Steg 4

Skriv inn passordet i vinduet dom dukker opp og trykk ‘Yes, I’m sure’

Du vil på slutten av prosessen få opp et bilde som sier “Opps, page not found”.  Dette betyr at siden er slettet.

Glemt passord?

Dersom du ikke kan gjennomføre sletteprosessen fordi du har glemt passordet, kan du gå inn på denne lenken for å bestille nytt passord.

Flere problemer? Kontakt Bloglovin!

Dersom du ikke får til å slette Blogin-kontoen din, eller har andre problemer du trenger hjelp til å løse, kan du kontakte nettstedet direkte. Kontakt informasjon finner du her.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.