Slett deg fra Flickr


Nettside for gratis bildeopplastning, -lagring og -fremvisning. Eid av Yahoo.

Dersom du ønsker å slette din konto hos Yahoos bildetjeneste Flickr må du gjøre følgende:

Steg 1

Logg deg inn med brukernavn og passord på kontoen du vil slette hos Flickr.

Steg 2

Klikk på denne lenken: http://www.flickr.com/account/delete/

Steg 3

Bekreft sletting.

Ikke overraskende vil alle bildene dine forsvinne hvis du sletter kontoen din. Dog, sletting av konto hos Flickr vil ikke påvirke din øvrige registrering hos Yahoo, men merk derimot at om du sletter din konto hos Yahoo, så vil du også miste tilgang til din konto hos Flickr.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.