Slett deg fra Flirt.com


I denne veiledningen forklarer vi hvordan du kan gå frem for å slette en profil uten abonnement hos Flirt.com.

  1. Gå til flirt.com og logg inn på profilen din.
  2. Gå til denne siden: https://www.flirt.com/account OBS: Får du opp noen meldinger her, trykk på X.
  3. Bla ned til bunnen av siden.
  4. Trykk “Fjern konto”
  5. Du må skrive inn passordet ditt for å bekrefte slettingen.
  6. Bla ned og velg: “Slett profilen, kontaktene og de personlige opplysningene mine helt”
  7. Velg “Fortsett”
  8. Oppgi en grunn og klikk “Fortsett”.
  9. Velg: “Ja, jeg ønsker å fjerne kontoen min.”, så fortsett.
  10. Tast inn epostadressen din og velg “Fortsett”.
  11. Du vil nå få en melding om hvor leit det er at du forlater siden, og at du må bruke en “cancellation code” denne koden skal komme på mailen din innen en time og er gylding i 24 timer.
  12. klikk på cancellations koden som kommer på mail du blir da tatt tilbake til profilen.
  13. Trykk “Fjern konto”
  14. Du må skrive inn passordet ditt for å bekrefte slettingen.
  15. lim inn koden du fikk i mailen inn i feltet som spør om det.
  16. Klikk på “confirm removal”

Gratulerer, din Flirt-profil har nå blitt slettet!

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.