Slett deg fra Match.com


Datingnettsted. Her oppretter brukere over 18 år profiler med bilder og personlig info. En kan og legge ut info om hvem en vil ha kontakt med.

For å slette en profil fra Match.com må man gjennom intet mindre enn sju steg, noe som kan være krevende for selv den mest kompetente datanerden. Vi har derfor laget denne illustrerte veiledningen for å gjøre prosessen litt enklere.

Obs: Denne veiledningen er beregnet på nettleserversjonen av Match for PC/Mac. Sletting skal være mulig på mobilen, men vi har erfart at fremgangsmåten i denne veiledningen da muligens ikke vil fungere. Vi anbefaler at du prøver på en PC eller en Mac om du opplever problemer med den beskrevne fremgangsmåten.

Det første du må gjøre er å logge deg inn på profilen din. Hvis du ikke husker passordet ditt følger du instruksene litt lenger ned i denne veiledningen, under punktet «Hva om jeg ikke får logget inn?».

Hvis du er betalende medlem

Hvis du er betalende medlem må du avslutte abonnementet før du kan slette profilen din. Den automatiske fornyelsen av abonnementet må avsluttes enten minst 48 timer før det fornyes på nytt, eller minst 24 timer etter at det har blitt fornyet. For å avslutte følger du denne enkle veiledningen:

Du avbryter den automatiske fornyelsen av abonnementet ved å følge instruksjonene på siden «Administrer abonnement». Lenken dit finner du på siden «Konto og abonnement» som du finner på menyen ved å holde musepekeren på ditt brukernavn øverst til høyre i hovedmenyen på hver side.

Oppstår det problemer anbefaler vi at du kontakter Match direkte.

Slik går du frem

  1. Trykk på navnet ditt i høyre hjørne og velg «Konto og abonnement»:
    Slett Match - Steg 1
  2. Du kommer nå til en litt uoversiktlig side med mange valg. Gå helt nederst til du finner «Mine innloggingsinnstillinger». Under dette feltet finner du en liten tekst hvor du trykker på «Klikk her»:
    Slett Match - Steg 2
  3. På neste side får du muligheten til å skjule profilen din i stedet for å slette den. Ignorer dette forsøket på å få deg til å bli, og trykk på «Klikk her» helt nederst:
    Slett Match - Steg 3
  4. På siden du nå kommer til må du skrive inn e-postadressen og passordet ditt. Trykk deretter på den grønne knappen merket «Fortsett»:
    Slett Match - Steg 4
  5. Siden du nå kommer til oppsummerer hva du går glipp av når du sletter profilen din. Ignorer dette, og trykk nok en gang på den grønne «Fortsett»-knappen:
    Slett Match - Steg 5
  6. Du er nå forhåpentligvis på trinn tre av tre. Trykk på den grønne knappen merket «Avslutt medlemskapet» for å slette profilen din:
    Slett Match - Steg 6
  7. Hvis alt går etter planen blir du nå logget ut, og vil se en melding lik denne:
    Slett Match - Steg 7

Gratulerer, du har nå slettet profilen din fra Match.com!

Videoveiledning

Hva om jeg ikke får logget inn?

Dersom du har glemt passordet ditt fyller du ut e-postadressen din på denne siden:
http://no.match.com/forgot_login/forgot_login.php?forgotten_password

Dersom du har glemt brukernavnet ditt følger du disse instruksene:
http://no.match.com/forgot_login/forgot_login.php?forgotten_email&version=2

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.