Slett deg fra Twoo


Datingside med mulighet for automatisk oppsett fra innhenting av informasjon fra andre nettsteder.

Slik går du frem for å deaktivere og stenge en konto på datingsiden Twoo.

  1. Gå til twoo.com og logg deg inn.
  2. Trykk på de tre prikkene ved siden av profilbilde-ikonet, oppe i høyre hjørne.
    twoo_v2_1
  3. Dette vil åpne en liten liste med valg. Der skal du trykke på Innstillinger.
    twoo_v2_2
  4. Du kommer nå til Innstillinger-siden. I den øverste boksen, merket Konto, skal det være et penne-ikon i øvre høyre hjørne. Trykk på det.
    twoo_v2_3
  5. Dette vil åpne flere alternativer. Trykk på Slett konto.
    twoo_v2_4
  6. Det vil så dukke opp en boks med valgalternativer. Sørg for at alternativet Slett konto er valgt, og trykk så Fortsett.
    twoo_v2_5
  7. Du vil så bli presentert med et reklametilbud i samme boks. Under den grønne knappen skal det finnes en liten link, hvor det står Slett konto. Trykk på den.
    twoo_v2_6
  8. Du må nå oppgi grunn til at du ønsker sletting. Om du ikke er sikker, eller ikke vil oppgi noe, kan du velge Annet, og så skrive noe tilfeldig tekst i tekstboksen under. Sørg for at avkrysningsfeltet ikke er huket av, da dette åpner for at du kan motta spam fra Twoo. Trykk Fortsett når du er ferdig.
    twoo_v2_7
  9. Nå skal deaktiveringen være ferdig. Du vil da få se en beskjed lik den under. Om du skulle ønske å ta i bruk Twoo igjen, kan du re-aktivere profilen ved å logge inn på nytt. Så lenge du ikke gjør det, vil den forbli stengt.
    twoo_v2_8

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.