Slett deg fra YouTube


YouTube er verdens største nettsted for opplastning, visning og deling av videoklipp.

For noen år tilbake ble Youtube kjøpt opp av søkegiganten Google. Siden den gang har Google og Youtube sine tjenester smeltet litt sammen, og det vil derfor være litt forskjellige fremgangsmåter for sletting av en Youtube-konto.

  • Bruker du Google + identiteten din på Youtube kan du ikke slette bare Youtube-kontoen din, da må du også slette Google+. Mer om det her.
  • Sletter du Youtube-kontoen din vil de permanent slette alle videoer, kommentarer, beskjeder og kanalen din. Det vil ikke være mulig å lage en ny med samme navn.

Slik sletter du kontoen:

  1. Sørg for at du har slettet Google+ profilen som nevn lenger opp.
  2. Logg inn på Youtube med kontoen du ønsker å slette.
  3. Gå til kontoinnstillinger .
  4. Trykk på Delete channel eller Slett kanal, og skriv inn brukernavn og passord på nytt.

Det vil kanskje ta noen timer før videoene ikke dukker opp i søk, men selve videoene vil bli slettet umiddelbart.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.