Slik sletter du deg fra Snapchat


Kontaktinformasjon:

Det er ikke mulig å ta kontakt med Snapchat direkte med e-post eller telefon. For hjelp kan Snapchats support-side benyttes.

Snapchat er en populær tjeneste for å sende bilder.

Følg denne veiledningen for å slette din Snapchat-bruker!

Før du begynner: Det forutsettes at du har får logget inn på brukerkontoen du vil slette. Om du ikke kan det, bruk fremgangsmåten Klikk her dersom du ikke kan logge inn på brukerkontoen du vil slette.

Steg 1

Klikk på denne linken.

Steg 2

Logg inn med brukernavn og passord.

Steg 3

Bekreft ved å taste passordet ditt en gang til.

Vær oppmerksom på at Snapchat-kontoen i første omgang kun blir deaktivert, og da kan aktiveres igjen om du logger inn. Den blir ikke permanent slettet før etter 30 dager.

Steg 1

Følg denne linken: https://support.snapchat.com/password-reset-request

Steg 2

Tast inn e-post adressen du er registrert med på Snapchat.

Dersom du ikke husker, eller ikke har tilgang på e-postkontoen, er det ikke sikkert det er mulig å få tilgang til og slette Snapchat-kontoen. Forsøk istedenfor å søke hjelp fra Snapchats kontaktside.

Steg 3

Du vil da motta en e-post som du kan bruke for å få et nytt passord.
Når du har fått satt et nytt passord er sletting mulig med den vanlige fremgangsmåten.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.