Slik sletter du deg fra Tumblr


I denne veiledningen viser vi hvordan du kan slette brukerkonto fra Tumblr.

Slik går du frem:

Steg 1

Trykk på profil (øvre delen av skjermen til høyre) og trykk på “Settings”

Steg 2

Trykk på “Delete account”

Steg 3

Du blir bedt om å bekrefte med e-postadresse og passord. Fyll inn e-postadresse og passord og deretter trykk “Delete everything”

For å være sikker på at profilen er borte, forsøk å logge inn. Dersom profilen er borte, skal det komme opp en melding som sier at profilen ikke eksisterer.