Last ned dine Facebook-data


Kontaktinformasjon:

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon.

Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.

Innhold du har delt og publisert på Facebook kan enkelt lastes ned i en komprimert fil.

Det er mulig å få en kopi av den personlige informasjonen, bildene dine og mer av det du har delt på Facebook. Det kan være lurt å gjøre dette hvis man planlegger å slette kontoen sin, eller føler for å ha en sikkerhetskopi av alle bildene man har lastet opp.

For å laste ned informasjonen din gå til denne siden: https://www.facebook.com/settings?tab=your_facebook_information

For mer informasjon om nedlastning av dataene dine gå til denne siden: https://www.facebook.com/help/212802592074644

Forsiktig: Beskytt arkivet ditt

Facebook-arkivet inneholder sensitiv informasjon, som dine private vegginnlegg, bilder og profilinformasjon. Vær oppmerksom på dette før du lagrer arkivet ditt eller sender det videre til andre.

Filen lastes ned som en zip-fil og vil trolig ha navnet «facebook-(tall)». Søk i nedlastingsmappen din etter denne filen. Hvis du har mange meldinger, innlegg og bilder, vil det ta litt tid før nedlastingen er klar. Når Facebook er ferdig med klargjøringen vil du få tilsendt en e-post med link for nedlasting.

Når du åpner den nedlastede zip-filen vil du se de forskjellige mappene som innholder bilder, videoer, meldinger, etc. Mer informasjon om hva den nedlastede filen inneholder finner du her.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.