Slik rapporterer du bilde/video på Flickr


Nettside for gratis bildeopplastning, -lagring og -fremvisning. Eid av Yahoo.

Har et uønsket bilde/video av deg dukket opp på Flickr? I denne veiledningen går vi gjennom hvordan du kan rapportere bilde/videoen for å få det fjernet.

Enkelte har opplevd at videoer legges ut på Flickr i forbindelse med utpressing. Dersom du opplever utpressing, må du anmelde det til politiet.

Steg 1

Gå til bilde/videoen på Flickr.

Steg 2

Bla lenger ned på siden. Der vil du finne alternativet Report abuse. Trykk der.

Steg 3

Du vil komme til en side hvor du kan velge rapporteringsalternativ. Her velger du det som stemmer best for innholdet du skal rapportere.

Noen pekepinner:

  • Inneholder videoen nakenhet av deg, velg Intimate content posted without my consent.
  • Er du i tvil, eller du ikke finner en passende grunn, velg I see a photo and/or buddy icon in public areas that I feel violates the Flickr Community Guidelines.

Steg 3

Du vil nå bli presentert med noen felter du er nødt til å fylle inn. Da er det viktig å huske på disse tingene:

  • I feltet der det bes om e-postadressen din er det veldig viktig at du fyller inn en faktisk e-postadresse som du kan nåes på.
  • Alt du skriver av fritekst burde skrives på engelsk slik at de som jobber på hjelpesenteret til Flickr kan forstå deg.
  • Dersom det er et større tekstfelt du skal skrive inn tekst i, og tekstfeltet fra før av inneholder I’m reporting abuse on the following page: og en lang URL-link, så må du ikke fjerne URL-en, skriv heller under den.
  • Godt mulig vil det være et tekstfelt hvor det står please enter the word flickr above – naughty spammers and all that! Der skal du bare skrive inn ordet flickr med små bokstaver. Vær obs på at Flickr kan komme til å endre dette i fremtiden, så les alltid nøye hva du bes om å skrive inn.