Slik sletter du deg fra Instagram


Kontaktinformasjon:

På samme måte som med Facebook er det ikke mulig å kontakte Instagram direkte via e-post eller telefon. Kontakt må skje gjennom et av mange skjemaer som finnes på hjelpesidene - http://help.instagram.com.

Vil du vekk fra Instagram? Følg denne enkle veiledningen.

Merk at hvis du sletter kontoen din blir bilder, videoer, kommentarer, “liker”, venner og alt annet slettet for godt. Instagram kan ikke gjenopprette kontoen din.

Steg 1

Gå til slettesiden, og logg inn om du får beskjed om det (sletting kan ikke gjøres fra appen): https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

Steg 2

Velg årsak til hvorfor du ønsker å slette profil.

Steg 3

Tast inn passordet ditt for å bekrefte, og trykk på den røde knappen med teksten Slett kontoen min for godt for å slette profil.

Du kan tilbakestille passordet ditt ved hjelp av e-postadressen som er tilknyttet, fra denne siden: https://www.instagram.com/accounts/password/reset/

Du er nødt til å ha tilgang til e-postadressen du brukte når du registrerte deg på Instagram. Har du ikke det, kan ikke Instagram hjelpe deg med å få den slettet på andre måter. På hjelpesidene sine skriver de dette om problemstillingen:

Hvis du har glemt passordet og ikke lenger har tilgang til e-postkontoen din, kan vi ikke gi deg tilgang til Instagram-kontoen. Dette inkluderer kontoer med feilstavede e-postadresser.
Vi forstår at dette kan være frustrerende, men denne policyen er ment å sørge for at Instagram-kontoer ikke faller i feil hender.