Slik sletter du en Google-konto


Kontaktinformasjon:

Det er ikke mulig å kontakte Google direkte. Google har et kontor i Norge, men de retter seg mot salg av annonsetjenester og kan ikke hjelpe med brukerstøttespørsmål.

Har du en Google-konto som du ønsker å slette helt? Slik går du frem.

En Google-konto er en felles konto for tjenester som Gmail og YouTube.

Det er mulig å ha egne kontoer for YouTube, Blogger og mer, så det er viktig å ha tunga rett i munnen før man begir seg ut på oppdraget med å slette en av eller alle kontoene.

Det er en enkel sak å slette Google-kontoen din så lenge du husker brukernavnet og passordet, følg bare disse enkle instruksene.

Steg 1

Klikk deg inn på denne lenken: https://accounts.google.com/DeleteAccount

Steg 2

Logg deg på med brukernavn og passord på den Google-kontoen du ønsker å slette.

Steg 3

Vær oppmerksom på at alt av innhold og informasjon på alle Google-tjenestene dine vil bli slettet når du sletter Google-kontoen. Se gjennom listen over Google-tjenester, og forsikre deg om at det er greit for deg at alt blir slettet.Etter at kontoen er slettet finnes det ingen mulighet for gjenoppretting.

Om du ønsker, kan du laste ned Google-dataene ved å klikke på linken øverst.
googlekonto_01

Steg 4

Kryss av for at du forstår at alle tilhørende kontoer for tjenester levert av Google og tilknyttet kontoen din vil slettes.
googlekonto_02

Steg 5

Trykk så på den fine blå knappen med teksten Slett kontoen.

Kontoen vil da være slettet!

I utgangspunktet forutsettes det at du kan logge inn på Google-kontoen din. Om du ikke kan det, er du avhengig av å kunne få gjenopprettet den med f.eks. mobilnummer, reserve e-postadresse, eller sikkerhetsspørsmål for å få slettet. Om du ikke kan det, er det ikke sikkert det er mulig å få tilbake tilgang.

Dersom du ikke husker brukernavnet eller passordet ditt må du følge instruksene på denne siden: https://www.google.com/accounts/recovery?hl=no.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.