Slik sletter du deg fra Ask.fm


Ask.fm er en populær tjeneste hvor man stiller andre brukere spørsmål, anonymt eller ikke.

Dette er en veiledning for å deaktivere en brukerkonto hos Ask.fm.

Det er dessverre ikke mulig å slette kontoer hos Ask.fm, men de kan deaktiveres. Det innebærer at profilsiden blir utilgjengelig for andre brukere. Det er dog viktig å legge merke til at hvis man logger inn igjen etter å ha deaktivert profilen sin blir den aktivert på nytt.

For å deaktivere kontoen din gjør du følgende:

  1. Logg inn på Ask.fm.
  2. Gå til denne siden: http://ask.fm/account/settings/deactivation
  3. Skriv inn passordet ditt for å bekrefte.

Som sagt er det viktig at du ikke logger inn med mindre du er helt sikker på at du vil reaktivere kontoen din.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.