Slik sletter du deg fra Kik


Kik er en sosial meldingstjeneste for iOS, Android og Windows Phone.

Her forklarer vi hvordan du sletter din Kik-profil.

Slik gjør du:

Selv om det ikke er nødvendig, anbefaler vi først å slette samtalelogg før man sletter profil. Hopp til steg 5 dersom du ikke ønsker dette. Husk at samtaler også kan slettes enkeltvis ved å “swipe” samtalen til høyre og deretter velge ‘Delete’.

Steg 1

I mobilapplikasjon, trykk på tannhjulet øverst til høyre for å gå til generelle innstillinger.

Steg 2

Velg ‘Your account’ for å gå til kontoinnstillinger.

Steg 3

Velg ‘Reset Kik’ for å permanent slette alle samtaledialoger.

Steg 4

Bekreft så slettingen ved å velge ‘Yes’ i vinduet som kommer opp.

Samtalelogger er nå slettet. Gjør følgende for å deaktivere profil:

  1. Besøk https://ws.kik.com/deactivate
  2. Fyll ut Kik epost-adressen din i feltet.
  3. Du vil nå motta en epost fra Kik. Klikk ‘here’ under ‘Want to deactivate your account?’ nederst i eposten for å bekrefte deaktivering.

Profilen skal nå være deaktivert!