Slett deg fra Sidesprang.no


Slik sletter du deg fra sidesprang.no.

Slette gratisprofil

Dersom du har en gratisprofil på Sidesprang, kan du slette denne ved å følge de 6 stegene i denne veiledningen. Under noen av punktene vil det være bilder som illustrerer fremgangsmåten. Bildene kan forstørres ved å klikke på dem.

Steg 1

Gå til sidesprang.no og logg inn på profilen din. Har du glemt passordet ditt kan du se lenger ned i denne veiledningen for hjelp til å få det tilbake.

Steg 2

Hold musepekeren over tannhjulet som befinner seg helt til høyre på den grå linja
sidesprang_1

Steg 3

Klikk på “Min konto”
sidesprang_2

Steg 4

Bla deg helt ned til bunnen av siden, til du finner seksjonen hvor det står “Ditt medlemskap”. Der vil du finne denne setningen: “Klikk her for å slette din profil”. I denne setningen er ordet “her” en link. Klikk på den.
sidesprang_3

Steg 5

En boks med tekstfelter vil dukke opp. Fyll inn brukernavn og passord i de angitte feltene, og trykk “Slett profil”.
sidesprang_4

Steg 6

Hvis alt gikk som det skulle, vil du se en bekreftelse lik denne:
sidesprang_5

Gratulerer, din Sidesprang-profil har nå blitt slettet!

Har du glemt passordet ditt?

Sletting fra Sidesprang er kun mulig hvis du er logget inn på din profil. Dersom du har glemt ditt passord eller ditt brukernavn, går du frem slik for å få dem tilbake:

Steg 1

Gå til http://www.sidesprang.no/login.htm

Steg 2

Under overskriften “Glemt passordet? Vi sender deg gjerne et nytt passord”, finner du et tekstfelt. Fyll inn e-postadressen du registrerte deg med på Sidesprang, eller brukernavnet ditt, og trykk “Send”.
Obs: Vær oppmerksom på at Sidesprang ikke kontrollerer om det du har skrevet inn er riktig eller ikke.
sidesprang_glemt_1

Steg 3

Du vil motta en e-post fra Sidesprang som vil hete “Dine påloggingsdata for sidesprang”, og ser omtrent slik ut:
sidesprang_glemt_2

Steg 4

I denne e-posten vil du finne ditt brukernavn og ditt passord. Brukernavnet og passordet kan så bli brukt for å logge inn på din Sidesprang-profil.
sidesprang_glemt_3

Har du Premiummedlemskap?

Hvis du har premiummedlemskap (du har betalt) må du være klar over at du ikke får tilbakebetalt penger for perioden du eventuelt går glipp av. Hos Sidesprang er det ikke mulig å slette profilen sin hvis man har et aktivt premiummedlemskap, så dette må sies opp først.

For å annullere betalingsmedlemskapet må det fylles ut et dokument som så må printes ut, signeres og skannes inn på PC og sendes på E-post til http://www.sex-kontakter-no.com/

 

Skjema for oppsigelse: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/1yrd/cancellation/danish/cancellation.pdf

 

Innstillinger for premiummedlemskapet finner du sammen med linken for sletting av profil, se punkt 4 i veiledningen over.

Følgende er hentet fra Sidesprangs vilkår for bruk:

Brukere kan når som helst under den avtalte oppsigelsestiden si opp en betalingsbelagt tjeneste som brukeren har inngått.

Oppsigelsen skal være i skriftlig form. Den kan sendes per e-post, eller gjøres ved å fylle ut et formular på nettsiden. For at identifiseringen skal være utvetydig må oppsigelsen inneholde følgende informasjon; brukernavn og e-postadresse.

Om ikke annet er oppgitt på Nettsiden kan betalingsbelagte medlemskap som har en løpetid på en måned eller lenger sies opp frem til 10 dager innen avtalens løpetid går ut. For prøvemedlemskap med en løpetid på mindre enn en måned kan oppsigelse skje frem til 24 timer før prøvetiden går ut.

 

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.