Slik sletter du deg fra Treffeldredamer


Dette er en veiledning for å slette en profil hos TreffEldreDamer.

Denne veiledningen forteller deg hvordan du går frem for å slette en profil fra Treffeldredamer.

Vær oppmerksom på at du må være logget inn for å få slettet deg. Dersom du har glemt passordet ditt, har vi en egen veiledning for det på denne siden. Du kan trykke her for å lese den, eller bla ned på denne siden til seksjonen med navn “Glemt passord?”.

Slik sletter du

Aller først, gå til http://www.treffeldredamer.no/, og logg deg inn med brukernavn/e-postadresse og passord. Følg så disse stegene:

 1. Trykk på tannhjulet oppe til høyre, og velg “Min Konto”.
  treffeldredamer_1
 2. Bla deg nedover til du finner overskriften “Ditt medlemskap”. Under der igjen finner du en linje hvor det står “Klikk her for å slette din profil”. Ordet “her” er en link, trykk på den.
  treffeldredamer_2
 3. Du må nå bekrefte slettingen med brukernavn og passord. Fyll dette inn i de angitte feltene, velg en grunn dersom du ønsker det, og trykk så på knappen hvor det står “Slett profil”.
  treffeldredamer_3
 4. Hvis alt har gått riktig for seg, vil du bli presentert med en bekreftelse lik den du kan se under. Når du ser den vil profilen din være slettet.
  treffeldredamer_4

Har du glemt passordet?

Hvis du har glemt passordet du bruker for å logge inn, kan du likevel få tilgang til profilen ved å tilbakestille det. Vær oppmerksom på at du er nødt til å ha tilgang til e-postadressen du registrerte med profilen for å få til dette.

Slik går du frem:

 1. Gå til http://www.treffeldredamer.no/login.htm
 2. Bla deg ned til der det står “Glemt passordet? Vi sender deg gjerne et nytt passord”. Fyll inn e-postadresse eller brukernavn i tekstfeltet, og trykk på “Send”.
  treffeldredamer_glemt_passord
 3. Du vil snart motta en e-post fra Treffeldredamer, denne e-posten inneholder det du trenger for å få satt et nytt passord som kan brukes for innlogging. Dersom du ikke får opp e-posten, kan det være at den har havnet i spam-filteret ditt.

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.