Slik sletter du deg fra TikTok


I denne veiledningen viser vi hvordan du kan slette profilen din i TikTok.

TikTok har også en egen side hvor de beskriver hvordan du kan slette kontoen din hos dem: http://support.tiktok.com/knowledge-base/delete-account

Slik går du frem

Steg 1

Gå til TikTok appen på din telefon/nettbrett og logg inn med brukernavn og passord.

Det er dessverre ingen mulighet å slette kontoen utenfor appen, og man må ha registrert et mobilnummer på kontoen for å kunne slette den.

Dersom du ikke får logget inn med brukernavn og passord kan du prøve å tilbakestille passordet.

Steg 2

Trykk på ikonet nederst til høyre for å komme deg til din profil side.

Steg 3

Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne, da kommer du til  “Privacy and Settings”

Steg 4

Trykk på “Manage My Account”

Steg 5

Trykk på “Thinking about removing your account?”

Steg 6

Følg instruksjonene på skjermen:

På første steget her må man trykke “send code”.

 

Gratulerer hvis du har fulgt disse stegene vil TikTok brukeren din slettes etter 30 dager. Hvis du vil forsikre deg om at du har startet slettingsprosessen, kan du prøve å logge inn igjen, og da vil du se denne beskjeden:

Informasjon fra Slettmeg er hentet fra flere kilder. Slettmeg vurderer informasjon før publisering, men Slettmeg kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.