Slik sletter du din Samsung-konto


Enten du har planer om å lage en ny bruker, eller bare vil fjerne informasjonen, er det relativt enkelt å slette kontoen. Merk at slettingen er permanent, og det er ikke mulig å senere gjenopprette kontoen.

Steg 1

Logg inn på din Samsung-konto med brukernavn og passord. Klikk her for å gå til innloggingen.

Steg 2

Trykk på den blå boksen med navnet ditt øverst til venstre.

 

Steg 3

Gå ned til bunnen til av siden og trykk på Slett konto.

 

Steg 4

Kryss av for “Jeg bekrefter betingelsen over og godtar å slette min Samsung account og brukerhistorikk for Samsung-tjenester.

 

Steg 5

Når du får opp denne beskjeden, har du fullstendig slettet hele kontoen med alt sitt innhold.